Fórum – Lúgosítsunk együtt

Posted by: bolla52  :  Category: Lúgosítás
Family Pack_HU000405l

InnerLight – SuperGreens

InnerLight – SuperGreens

Sokadik éve már, hogy megváltoztattam az étkezésem az átlag magyar ételekről a lúgosító ételekre. Az átállás során, és azóta folyamatosan, az – InnerLight – SuperGreens étrend kiegészítő termékeket fogyasztottam, fogyasztom. Így a lúgosítási tapasztalataim is ehhez kapcsolódnak.

Bár tudom, hogy léteznek – ma már – másfajta termékek is erre a célra, akkor ez volt talán az egyetlen. Akkor, 2006-ban, túl egy súlyos, elsavasodás okozta betegségen, /tumor/ örültem, hogy – pont időben – rátaláltunk, ránk talált a SuperGreens!

Örültem, örültünk a kezdeti sikereknek, a gyors felépülésnek, a szinte látványos Egészségjavulásnak. Egy-két évvel később, amikor megjelentek a piacon más “lúgosító” termékek is, a tapasztalataink birtokában már nem kívántam mást keresni…

A kezdéskor, valószínűleg, nekem sem volt könnyebb, vagy nehezebb a változtatás, mint másoknak.

Azért írok mégis erről, mert ezzel a Fórummal talán tudok segíteni azoknak, akik már elkezdték ezt az életmód változtatást, de nincs akivel megoszthatnák gondjaikat, kétségeiket, kérdéseket tehetnének fel.

Ugyanakkor azoknak is, akik most gondolkodnak rajta és csak egy-két bátorító szóra, egy kicsi segítségre, egy hiányzó információra várnak.

Bármelyik csoportba tartoznál is, írd le tapasztalataid, kérdéseid, kétségeid. Oszd meg velem, velünk örömeid, sikereid, várt-váratlan egészségjavulásod történetét.

A termékek megtalálhatóak a http://www.innerlightinc.com/ENHU/Home.aspx?ID=egeszseglugositassal oldalain


Közvetlen levélcím: phcsoda.gyor(kukac)gmail.com

 

A történetem elkezdtem megírni a – http://rakos-voltam-2006-ban.blogspot.hu/2014/05/rakos-voltam.html  – oldalon.

18 hozzászólás to “Fórum – Lúgosítsunk együtt”

 1. Andrea Says:

  A DIAGNÓZIS: RHEUMATOID ARTHRITIS, PSORIASIS – /pikkelysömör/

  Az egész kálváriám terhességem 7. hónapjában kezdődött, ínhüvelygyulladással mind a két kezemen. Gyógyszerek nélkül kb. 1 évig tartott. Ezt követően folytatódott a térdemmel (olyan fájdalmaim voltak , hogy néha napokig felállni, járni sem tudtam), a kezemen MCP és PIP ízületeim beduzzadtak és fájtak, később már a könyököm és a jobb bokám, vállaim is begyulladtak.
  Először „reumatológushoz” fordultam, ő átirányított az „immunológiára”. Itt vérből megállapították, hogy a CRP. 100,8-as (ízületi gyulladást jelzi, a norm. 5 és alatta) ANTI-CCP 208U/ML. Megkezdték a „gyógyszeres” kezelésemet. Arava-t, Sandimmum, Cyclosporyn-t kaptam, de nem segítettek, mert jobban begyulladtak tőle az ízületeim.
  Visszairányítottak a „reumatológiára” ahol szteroiddal kezdtek tömni (Medrol) és Methotrexat-tal, ebből heti 6 tabletta. Ezekkel sem értek el nagy eredményeket, mert csak akkor nem volt magas a gyulladás amikor plusszba kaptam szteroid injekciót.
  Tavaly hallottam először a SUPER GREENS-ről. Nem tudtam sokat róla, amikor elkezdtem fogyasztani. Értekeztem egy orvossal is. Nekem az volt a kérdésem, hogy van-e olyan a fogyasztók között, akinek ennyire összetett a problémája mint nekem!
  – Nincs, igazából én vagyok az első.
  Én egyet tudtam és tudok ma is SZERETNÉK MEGGYÓGYULNI!
  A kezelő orvosaim szerint ebből a betegségből nem lehet! Ezt ma már megcáfolom!
  2007 májusában kezdtem el a fogyasztását, a következő hónaptól letettem a szteroidot.
  Rehab. kórházba mentem 2 hétre, nagyon kemény volt szteroid nélkül, de megcsináltam. Nem tudta a kezelőorvosom, hogy miért nem javultam a kezelésektől. A zárójelentésre azt írta MÉRSÉKELTEN JAVULT! Miután elhagytam a kórházat kb. 1 – 1,5 hónapig még elég kemény volt, majd apránként az vettem észre, hogy jéé ezt is, azt is megcsináltam. Bicegés és jajgatás nélkül felmentem a lépcsőn, leguggoltam a fiamhoz amiket már nagyon rég csináltam. Napi 2-3 litert ittam belőle, majd felemeltem napi 3,5 – 4,5 literre. Azóta a CRP-m le-ment 31,9-re és az utolsó most 24,9 lett. A METHOTREXAT-ot lecsökkentettem heti 3 db-ra.

  A pikkelysömör, szinte mellékesen, szintén megszűnt.

  Ma már aktívan dolgozok és nem kell a rokkantosításra gondolnom!

  Andrea, Győr

 2. bolla52 Says:

  Thanks 🙂

Leave a Reply